98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Alumnes del Gimnàs Do-Chan de Sant Andreu de la Barca participen en la pel·lícula “Societat negra”

Alumnes del Gimnàs Do-Chan de Sant Andreu de la Barca participen en la pel·lícula “Societat negra”

Ramon Tèrmens dirigeix la pel·licula basada en la novel·la de l’escriptor Andreu Martín sobre les tríades i màfies xineses.

Víctor Grey, professor del Gimnàs Do-Chan i els alumnes Sebastian i Mireia Lahiguera han participat en la pel·lícula fent el paper d’alumnes del protagonista de “Societat negra”. Gràcies als coneixements sobre arts marcials van poder participar en el rodatge després d’aprendre vàries coreografies. La pel·licula recentment estrenada als cinemes, està basada en la novel·la  del mateix títol d’Andreu Martín se centra sobre les tríades i  màfies xineses.

La pel·lícula compta amb un repartiment encapçalat per Alberto Jo Lee,  Chacha Huang i Montse German a més de Daniel Faraldo, Marcos Zan, Abel Folk i María Galiana.

Daniel Faraldo i Ramon Térmens signen el guió de l’adaptació de la novel·la d’Andreu Martín amb la producció de Segarra Films S.L.U. i Societat Oculta AIE amb la participació de 3Cat

Un confident de la Policia i els seus dos col·legues del barri aconsegueixen robar els diners de la màfia xinesa de Barcelona, però les fatals conseqüències d’aquest acte arribaran molt més enllà del que haurien imaginat.

Societat negra es va rodar en català, castellà i mandarí da finals del 2023. Pel que fa a les localitzacions, es va rodar a Barcelona, ​​Badalona, ​​Santa Coloma i Sant Adrià de Besòs.