98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Sant Andreu de la Barca acollirà les jornades de la quinzena de la Intel·ligència Artificial

Sant Andreu de la Barca acollirà les jornades de la quinzena de la Intel·ligència Artificial

 

Les jornades estan adreçades a empreses i emprenedors  per explorar el potencial de la Intel·ligència Artificial a l’empresa. La quinzena de la Intel·ligència Artificial comptarà amb un networking i dues sessions formatives  que s’impartiran a Les Escoles Velles al novembre

Aquestes activitats són gratuïtes  i s’emmarquen dins el projecte supramunicipal “Fem Xarxa, Fem Empresa” del Baix del Llobregat Nord

El regidor d’Activitat Econòmica, Comerç i Indústria, Miquel Àngel Abril  ha comentat a Ràdio Sant Andreu els objectius  donat detalls de les activitats

Les accions que es duran a terme són activitats independents i complementàries que estan orientades a aquelles persones interessades a fer créixer els seus projectes de negoci i perfeccionar accions de màrqueting amb el suport de la intel·ligència artificial.

 

Formació. Intel·ligència artificial al servei del teu negoci: impulsant el màrqueting digital del futur.
12 i 19 de novembre. De 09.30 a 13.30h.
Lloc: Centre Escoles Velles de Sant Andreu de la Barca.

L’objectiu de la formació és explorar l’impacte i els avantatges de la Intel·ligència Artificial en les estratègies de màrqueting digital. Els participants podran conèixer i aprendre a utilitzar eines d’IA per optimitzar les tasques quotidianes del màrqueting digital, el que permet estalviar temps i millorar l’eficiència de les tasques diàries que comporta un negoci.

La jornada estarà a càrrec de Dolça González Recacha.

Les places per a assistir a aquesta formació són limitades, amb un màxim de 20 participants. Per a realitzar la inscripció, cal clicar sobre el següent enllaç.

Més informació sobre la formació.

 

Networking. Aplicacions i oportunitats de la Intel·ligència artificial en l’empresa actual.
15 de novembre. De 9.00 a 13.30h.
Lloc: Centre Escoles Velles de Sant Andreu de la Barca

L’objectiu de la jornada de Networking és explorar el potencial de la Intel·ligència Artificial aplicada a diverses àrees de l’empresa, amb la finalitat d’optimitzar processos, reduir costos i augmentar la competitivitat en el mercat. A més, els participants coneixeran com  es pot finançar la inversió en tecnologia, aprofitant les subvencions i ajudes públiques disponibles.

A través del Networking es vol potenciar les sinèrgies entre les empreses del Baix Llobregat Nord per fomentar el creixement i la innovació. La jornada estarà a càrrec de Xavier Tovar Morales i David López Almansa, de Societat Empresa.

Les places per a assistir a aquesta formació son limitades, amb un màxim de 20 participants. Per a realitzar la inscripció, cal clicar sobre el següent enllaç.

Més informació sobre la formació.

Programa:
09.00h: Recepció i acreditació
09.30h: Presentació de l’acte

09.40h: Aplicacions i oportunitats de la intel·ligència artificial en l’empresa actual a càrrec de Sergio Martinez. Àrea Manager de LEITAT Technological Center.

  • Descobrirem que és la intel·ligència artificial i quins tipus hi ha
  • Les fases d’un projecte d’intel·ligència artificial
  • Exemples de gestor de seguiment industrial, aplicacions per la gestió laboral i aplicacions en logística.

10.25h: Subvencions i finançament per a la digitalització de les empreses a càrrec de Cinthya Villafaña. Líder d’equip de l’oficina Next Generation EU- ACCIÓ (Agència per la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya)

  • Coneixerem l’Oficina Next Generation
  • L’estat actual del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència
  • Plans de finançament dels propers mesos

11.15h: Networking

Espai on els assistents podran compartir experiències, fer contactes i crear oportunitats de col·laboracions.

11.45h Refrigeri, Networking i Assessorament personalitzat a les empreses assistents amb consultors experts d’ACCIÓ (imprescindible inscripció prèvia)

13.30h: Tancament