98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Tres detinguts en una operació policial en un taller il·legal de vehicles al polígon industrial de Sant Andreu de la Barca

Tres detinguts en una operació policial en un taller il·legal de vehicles al polígon industrial de Sant Andreu de la Barca

Una operació conjunta de la Policia Local de Sant Andreu de la Barca, Mossos d’Esquadra, la Policia Local i la Policia Nacional han posat al descobert, un taller il·legal de vehicles situat al Polígon industrial de La Clota. Durant l’operació s’han detingut un total de tres persones.

La nau on s’ha fet l’actuació policial podria estar ocupada i al seu interior han trobat més d’una quarantena de vehicles en situació il·legal i que podrien haver estat robats. El sotsinspector de la Policia Local de Sant Andreu de la Barca, Jordi Català  ha detallat els delictes als quals s’exposen els detinguts “hem detectat nombroses infraccions per residus contaminants i perillosos que no s’estaven gestionant correctament correctament”. També s’han destectat altres infraccions “nombroses infraccions administratives, com no disposar de llicència, no disposar de sistemes de seguretat de mitjans  de prevenció d’incendis, la situació de l’esterior de la nau amb el mur exterior trencat i moltíssimes infraccions més que hem detectat”. Dels 41 vehicles a l’interior de la nau, “hi havia una motocicleta robada i un vehicle també robat”, segons ha destacat el sotsinspector de la Policia Local. També s’han detectat diversos vehicles que estan donats de baixa i que haurien d’estar en un gestor de residus.

Es descarten  en aquests moments més detencions, però si que podrien augmentar els delictes i les imputacions dels detinguts.

Per la seva banda, l’alcalde Marc Giribet ha recordat ” amb l’actuació d’avui, el que hem fet és una actuació que es marca dins també de l’ordenació de la ciutat en el pla Sant Andreu Millora”. Una actuació on “no només hem  mobilitzat elements policials, sinó que s’han mobilitzat diferents equips de l’Ajuntament, entre ells d’Urbanisme, Activitats econòmiques i també Medi ambient, i per tant ha estat una actuació conjunta que hem dut a terme. Per tant posem en valor que l’Ajuntament en aquest sentit té la plena voluntat de seguir endreçant no només la trama urbana, sinó també la trama industrial.”