98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / El Cementiri Municipal de Sant Andreu de la Barca modifica el seu horari per la festivitat de Tots Sants

El Cementiri Municipal de Sant Andreu de la Barca modifica el seu horari per la festivitat de Tots Sants

Un any més, el Cementiri Municipal de Sant Andreu de la Barca, registra, aquests dies, un augment de visitants amb motiu de la festivitat de Tots Sants

Fins al 31 d’octubre l’horari d’obertura serà de 10 a 13 h i de 15 a 18 h. Divendres 1 de novembre, diada de Tots Sants, el Cementiri obrirà de forma ininterrompuda de 8 a 18 h. Finalment, dissabte 2 de novembre, per Fidels Difunts, l’obertura serà de 10 a 13 h i de 15 a 18 h.

Un canvi d’horari, que es fa un any més, per donar resposta a la gran afluència que hi ha aquests dies als cementiris, o centenars de persones segueixen la tradició de Tots Sants de recordar els avantpassats visitant-los al cementiri i honorar-los fent la neteja de les seves tombes i fent-los ofrenes de flors i espelmes damunt dels nínxols.

Des de les Floristeries de Sant Andreu de la Barca aquests dies treuen fum intentant fer front a tots els encàrrecs que reben, amb elles vam abordar el fet de si la tradició de portar flors als difunts està assegurada o no, quines tendències hi ha i perquè les flors són un element tan important per recordar els difunts. Pots escoltar el reportatge que hem fet aquí.