98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Acord entre el Govern Municipal i Som Sant Andreu per a l’aprovació de les ordenances i pressupost del 2025

Acord entre el Govern Municipal i Som Sant Andreu per a l’aprovació de les ordenances i pressupost del 2025

L’acord s’ha signat a la sala de plens del consistori  amb la vicealcaldessa i regidora d’Hisenda, Maria Antònia Borbón i el portaveu de Som Felipe del Val que han comentat els motius de l’acord.

La vicealcaldessa ha valorat l’acord “Creiem que és molt positiu perquè com més gent i més grups estiguem compromesos a tirar endavant la ciutat més beneficis aconseguirem per Sant Andreu i els seus ciutadans. Per aquest govern és important sumar mirades i propostes. Tothom qui treballa per Sant Andreu de la Barca i vulgui ajudar a millorar la ciutat sempre serà benvingut. La ciutat necessita que posem el millor de cadascú de nosaltres”.

El portaveu de SOM Sant Andreu, Felipe del Val, ha recordat que l’acord reflecteix la personalitat del seu partit “Per a nosaltres també és motiu de satisfacció i és un compromís de celebrar aquest acord entre FEM Sant Andreu i SOM per a l’aprovació de les ordenances i pressupost municipal de l’any 2025. Aquest acord reflecteix la personalitat política de SOM, activa, proactiva, col·laboradora, i sobretot de treballar i comprometre’s amb la nostra ciutat i col·laborar amb l’equip de govern quan volem aportar idees i construir poble”.

El motiu de l’acord és la creació d’una comissió de treball “que tindrà com a objectiu incrementar els ingressos de l’Ajuntament i treballar per impulsar projectes, accions i esdeveniments que augmentin l’activitat econòmica del municipi. Aquests projectes també serviran per a dinamitzar la vida cultural associativa i fomentar el turisme. Volem treballar conjuntament per a millorar la qualitat de vida i el benestar dels nostres ciutadans” ha recordat el portaveu de SOM.

Sobre els acords, la regidora d’Hisenda ha recordat que l’equip de Govern té la mà estesa a la resta de formacions polítiques “estem i hem estat oberts a parlar, negociar i arribar a acords amb tothom qui vulgui treballar per millorar Sant Andreu de la Barca. Estem disposats, des de l’equip de govern i hem allargat la mà a tots els grups municipals”.

El ple del 30 d’octubre es portaran al ple municipal les ordenances i el pressupost del 2025.