98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Les bicicletes conquereixen Sant Andreu de la Barca en la 25a edició de la Festa de la Bicicleta

Les bicicletes conquereixen Sant Andreu de la Barca en la 25a edició de la Festa de la Bicicleta

L’esdeveniment ha comptat amb la participació de 462 participants que han pogut gaudir d’un recorregut dels carrers de la ciutat

Sant Andreu de la Barca ha celebrat una nova edició de la Festa de la Bicicleta, concretament, l’edició que en fa 25. Una fita que ha estat acompanyada per un sol lluent que ha fet gaudir als participants d’una temperatura molt agradable pels carrers de Sant Andreu de la Barca.

Des de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, valoració molt positiva de l’esdeveniment, n’hem parlat amb els regidors Miquel Àngel Abril, d’Esports, Joan Jansana, d’Espai Públic i Mònica Julià, de Medi Ambient.

D’altra banda, l’alcalde de la ciutat, Marc Giribet, ha destacat totes les coses positives que ha donat i dona la festa de la bicicleta a la ciutat. Giribet que ha sigut l’encarregat de donar el tret de sortida de la passejada.

Els 462 participants s’han fets seus els carrers principals de Sant Andreu de la Barca, amb sortida i arribada a l’esplanada del Mercat setmanal, on hi havia tot un dispositiu preparat per l’esdeveniment, i un petit circuit pels més petits a càrrec de Moto Club Sant Andreu de la Barca, que han ajudat a l’Ajuntament en tota l’organització de la festa de la bicicleta.

A banda de gaudir d’un dia d’esport en família, l’acte també ha sortejat tres abonaments per gaudir del Complex Esportiu l’11 i d’una bicicleta Btt Eleven Pro 29, la guanyadora ha sigut Lia Martin.

D’altra banda, i com ja és tradició s’ha fet un reconeixement al participant més jove i el més veterà. El més petit ha sigut Iker Gómez, amb tres anys, i que ha sigut la mà innocent per treure els números dels premis i el més gran, ha tornat a ser Julian Iglesias de 68.

Amb tot, Sant Andreu de la Barca ha gaudit aquest diumenge 20 d’octubre d’una jornada festiva multitudinària al voltant d’un mitjà de transport que no contamina i que a més a més, com hem pogut sentir és bo per fer salut.