98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / S’ha avançat prou en el reconeixement dels problemes de salut mental? O encara és un estigma social?

S’ha avançat prou en el reconeixement dels problemes de salut mental? O encara és un estigma social?

Els ciutadans a qui hem pogut preguntar opinen que encara no és un tema acceptat i demanen no deixar de banda aquesta qüestió

Un dels principals problemes als quals han de fer front les persones amb trastorns mentals és l’estigma i la discriminació que pateixen. El rebuig social i la manca d’igualtat d’oportunitats afecta greument la seva qualitat de vida amb problemes a la feina, dificultat a l’hora de demanar ajuda per superar la malaltia o fins i tot, a assumir els prejudicis socials com a propis.

Cada 10 d’octubre se celebra el Dia Mundial de la Salut Mental, un dia que serveix per visibilitzar aquestes malalties. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, ha organitzat una xerrada-col·loqui al voltant d’aquest tema. Serà el proper 29 d’octubre a les 18 h, en la sala petita del Teatre Núria Espert. La conferència anirà a càrrec de Jose Antonio Peral, expert en coaching i especialitzat

És per això que hem considerat oportú organitzar una xerrada-col·loqui al voltant d’aquest tema, el dia 29 d’octubre a les 18:00h, en la sala petita del Teatre Núria Espert. La xerrada la farà el Jose Antonio Peral, expert en coaching i especialitzat en intel·ligència emocional i ens donarà eines per poder gestionar millor l’estrès.