98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Amb la tardor les parades de fruites i verdures canvien de color: què hi podem trobar?

Amb la tardor les parades de fruites i verdures canvien de color: què hi podem trobar?

El Mercat de Sant Andreu de la Barca viu aquesta estació amb productes com les castanyes, les figures, les carabasses o els bolets

Al Mercat de Sant Andreu de la Barca, el lloc on més podem veure aquesta realitat de tota la ciutat. En parlem amb Belen Felguera, de Frutas y Verduras Felguera e Hijos i Maria Isabel Fernández, de Frutas y Verduras Fernández.

El tradicional fricandó amb bolets o la carabassa al forn o en crema són idees que ens donen les paradistes per cuinar aquests dies de tardor, tot aprofitant el producte de proximitat i de temporada, un producte que compta amb grans propietats nutritives, apostant pel comerç local i també pel bon producte.

Ara comença tota una llarga llista de producte de temporada, que posa punt final a la riquesa de l’estiu i ens ofereix la calma de la tardor, d’aquells fruits que han estat tot l’estiu preparant-se i ara arriben a la seva màxima esplendor. De tots aquests productes n’hi ha un que sobresurt especialment i són els bolets.