98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Inici d’un nou curs del programa de formació i inserció (PFI) d’auxiliar de comerç a Sant Andreu de la Barca

Inici d’un nou curs del programa de formació i inserció (PFI) d’auxiliar de comerç a Sant Andreu de la Barca

 

La formació del PFI s’adreça a joves entre 16 i 21 anys que es troben en atur i sense titulació de l’Eso amb l’objectiu principal d’ajudar-los a la seva inserció laboral i formativa. A Sant Andreu de la Barca fa més de vint que es realitza aquesta formació amb un gran impacte positiu entre els joves que hi participen.

El programa consta de 1000 hores, uns vuit mesos de formació amb una part teòrica i una altra de pràctica per aconseguir una especialització en auxiliar de comerç i atenció al públic per aquest motiu els comerços locals també hi participen oferint contractes de pràctica.
Des de fa més de vint anys s’ofereix aquesta formació a Sant Andreu de la Barca amb resultats molt positius que han ajudat a molts joves a incorporar-se al món laboral i a continuar els seus estudis.

L’actual regidor de Formació a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha donat la benvinguda als alumnes que han iniciat el curs i el tutor i formador, José Antonio Peral ha destacat a Ràdio Sant Andreu el programa formatiu del PFI.