98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Àmplia varietat de cerveses artesanes en la desena edició del Birrabarca de Sant Andreu de la Barca

Àmplia varietat de cerveses artesanes en la desena edició del Birrabarca de Sant Andreu de la Barca

Organitzada per l’Agrupació de Joves amb el suport de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, la Birrabarca 2024 s’ha celebrat a l’Esplanada del Mercat Setmanal amb la presència de vuit cervesers artesans que han portat una àmplia varietat de cerveses.


Brebel, CirCoco, Escumatent, Atipik, Poligamia Etilica, Comic beer, Newaze i Bierboi han portat les seves millors cerveses. Per a alguns era la primera vegada que participaven al Birrabarca i per d’altres ja és una tradició des de fa uns anys.

La festa s’ha complementat amb la gastronomia local amb la Rostisseria Ramírez i El teu cafè. El grup de percussió Ruachambai. PD Pesolins, Desakatadas i Acid Meirin han posat les notes musicals de la fira cervesera.


Des de l’Agrupació de Joves, fan una valoració molt positiva de la desena edició del Birrabarca, que coincideix amb el quinzè aniversari de l’entitat santandreuenca.