98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Sant Andreu de la Barca liderarà dilluns vinent la Trobada de Ciutats Intel·ligents del Baix Llobregat Nord

Sant Andreu de la Barca liderarà dilluns vinent la Trobada de Ciutats Intel·ligents del Baix Llobregat Nord

Una jornada en què també hi participaran els Ajuntaments d’Olesa, Esparreguera i Martorell.

La trobada serà dilluns 30 de setembre al DFactory Barcelona. I l’Ajuntament santandreuenc n’és l’organitzador, conjuntament, amb el Consorci de la Zona Franca de Barcelona. Aquesta reunió té l’objectiu de crear una xarxa de ciutats intel·ligents que permeti treballar de forma conjunta les diferents administracions per assolir un futur més sostenible i eficient, sempre buscant el benestar i la millor qualitat de vida dels veïns i veïnes. Així ho explicava l’alcalde Sant Andreu de la Barca, Marc Giribet, als micròfons de Ràdio Sant Andreu: “Sant Andreu està liderant aquesta transformació digital de les administracions. I no és simplement l’objectiu que les administracions siguin més digitals, sinó que utilitza la tecnologia que tenim perquè els ciutadans puguin relacionar de manera més fàcil, més directa i més ràpida amb l’administració”.

El delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona, Pere Navarro assistirà a la trobada com també alcaldes, regidors i personal tècnic d’ajut del Baix Llobregat Nord.

Programa:
– 09:45 h. Presentació dels projectes de l’Ajuntament d’Olesa. Amb Jordi Parent, alcalde d’Olesa de Montserrat.
– 10:15 h. Presentació dels projectes de l’Ajuntament d’Esparreguera. Amb Juan Jurado, alcalde d’Esparreguera.
– 11:00 h. Presentació dels projectes de l’Ajuntament de Martorell. Amb Javier González, regidor de Transició Digital i Sostenibilitat de Martorell.
– 11:30 h. Presentació dels projectes de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca. Amb Xavier Vila, regidor d’Innovació i Tecnologies de Sant Andreu de la Barca.
– 12:00 h. Suport de les institucions públiques als projectes dels governs locals. Amb:
– Andreu Francisco, director de Localret
– Rosa Paradell, directora de Public Sector Innovation d’I2cat
– Consorci Administració Oberta de Catalunya
– Adela Artero, secretària de Red Innpulso
– Óscar Álvarez, vicepresident de PIMEC Baix Llobregat i membre de la Comissió de Digitalització i Innovació de PIMEC