98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / ENTREVISTA MENSUAL AMB L’ALCALDE Marc Giribet – Setembre 2024

ENTREVISTA MENSUAL AMB L’ALCALDE Marc Giribet – Setembre 2024

L’alcalde Marc Giribet ha analitzat l’actualitat de Sant Andreu de la Barca a l’entrevista mensual que ofereix Ràdio Sant Andreu.

 

L’alcalde Marc Giribet ha destacat a l’entrevista que abans de finalitzar l’any començarà l’asfaltatge dels carrers de Sant Andreu de la Barca “un  pla de 300.000 euros que l’Ajuntament ha posat a disposició per asfaltar els carrers. Volem posar en condició, dins també d’aquest pla Sant Andreu Millora de l’esfaltat de carrers, volem posar en marxa la unitat d’intervenció ràpida a la via pública a inicis d’any i tindrem  més gent fent manteniment a la via pública”. Giribet ha recordat “ja tenim a punt i el contracte de senyalització vial tan horitzontal com vertical, per tant pintarem aquests carrers que ens falten, els pintarem de nou i, a més, farem actuacions de pintura i de senyalització a tota la ciutat”.

En els propers mesos s’han d’aprovar les ordenances i els pressupostos del 2025. Sobre aquesta qüestió, l’alcalde ha manifestat “Com totes i tot sabeu, perquè ho hem explicat molts cops, la situació financera de l’Ajuntament de Sant Andreu a la Barca no és la més òptima. Llavors, en aquest sentit, el que li passa al pressupost municipal és que està desequilibrat entre ingressos i despeses. I el que ens hem proposat fins a finalitzar el nostre mandat és deixar aquestes finances molt millor de com ens les vam trobar. I això implica reestructuracions de costos i trobar noves maneres de finançar l’Ajuntament“.

Sobre les ordenances i pressupostos ha assenyalat que podrien portar-se a votació de manera conjunta al plenari municipal i si e spossible al ple del mes d’octubre. En aquests moments es mantenen converses entre el govern i la resta de grups municipals per tractar el pressupost i les ordenances municipals.