98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / El dispositiu de seguretat de Festa Major permet detenir a cinc persones

El dispositiu de seguretat de Festa Major permet detenir a cinc persones

Tres persones han estat detingudes per llançar ampolles de vidre a l’Esplanada del Mercat Setmanal, i dues més han estat arrestades per un intent de robatori al polígon de la Clota.

La intervenció de la Policia Local ha permès detenir els responsables d’aquests incidents en el marc del dispositiu de seguretat implementat durant la celebració de la Festa Major.
A conseqüència dels fets, alguns agents van resultar ferits lleus i els agents afectats han passat revisió mèdica un cop finalitzat el seu torn de treball.
Segons ha pogut saber Ràdio Sant Andreu, l’alcalde Marc Giribet ha estat seguint de prop les diverses actuacions policials. Les persones detingudes són residents fora del municipi.
La primera nit de la Festa Major va aplegar unes 5.000 persones a l’Esplanada del Mercat Setmanal. Tot i l’intent de robatori, la celebració al polígon de la Clota es va desenvolupar sense altres incidents. Durant la segona nit de Festa Major, el dispositiu de seguretat continuarà, i per primera vegada comptarà amb la presència de la Guàrdia Civil, a més de Protecció Civil i els Mossos d’Esquadra.

Aquest setmana l’alcalde Marc Giribet, s’ha reunit amb la Policia Local, Protecció Civil, els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Civil amb l’objectiu de donar resposta conjunta a les necessitats detectades pel consistori. A la reunió es va acordar que els diversos cossos de seguretat i vigilància actuaran per perseguir delictes administratius, garantir l’ordre públic, duran a terme controls de trànsit i vigilaran els diferents accessos al transport públic. L’objectiu de les diverses actuacions és perseguir possibles furts, evitar lesions, protegir col·lectius vulnerables, perseguir el consum d’alcohol i estupefaents a la via pública i preservar el descans del veïnatge.