98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / El Club de Futbol Sant Andreu Agrupació i la periodista Alicia Arévalo, protagonistes del pregó de Festa Major

El Club de Futbol Sant Andreu Agrupació i la periodista Alicia Arévalo, protagonistes del pregó de Festa Major

 

La plaça Anselm Clavé ha viscut el pregó de Festa Major que marca l’inici de quatre dies de festa.  Els Castellers de l’Adroc i els gegants l’Andreu i la Quimeta també han participat del pregó.


El Club de Futbol Sant Andreu de la Barca Agrupació celebra enguany el 75è aniversari. Es tracta d’una entitat amb llarga trajectòria esportiva a la ciutat i que actualment compta amb més de 600 membres entre esportistes i personal tècnic.   En el pregó han destacat la trajcetòria esportiva de l’entitat de la mà del seu president German Olmos i tres jugadors del club de futbol.

 

La periodista santandreuenca de RTVE Alicia Arévalo ha fets història en l’àmbit professional i per aquest motiu l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha volgut que participés en el pregó d’enguany. Alícia va començar jugant a futbol als equips mixtos del Club de Futbol Sant Andreu Agrupació i també va començar la seva carrera en els mitjans de comunicació a Ràdio Sant Andreu com a col·laboradora del programa Via Directa.

Entre els reconeixements també destaca el ser la primera dona a narrar un partit de futbol en una televisió pública, també la primera dona a fer una retransmissió d’un partit d’un Mundial de futbol masculí a Qatar i ser la veu de televisió espanyol del Mundial Femení de Futbol. També ha estat narradora d’alguns partits de la recent Eurocopa.

 

Per la seva banda, el regidor de Cultura Andreu Mitjans ha celebrat l’arribada de la Festa Major com “un dels moments més bonics i participatius” de l’any i ha agraït l'”alta implicació” de totes les entitats per fer-la possible. L’alcalde Marc Giribet ha animat a tota la població a “compartir la Festa Major” i fer-ho amb “els valors de l’esport” com el respecte i la cooperació, valors que demostren de forma quotidiana les entitats esportives de la ciutat. Giribet ha clos el seu parlament convidant la ciutadania a fer de la Festa Major 2024 “una demostració d’estima i orgull cap a la ciutat i la seva gent”.