98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / JAVIER VARGAS “El concert de Vargas Blues Band a la Festa Major de Sant Andreu de la Barca serà una vetllada de rock i blues molt potent”

JAVIER VARGAS “El concert de Vargas Blues Band a la Festa Major de Sant Andreu de la Barca serà una vetllada de rock i blues molt potent”

Amb més de 30 anys de trajectòria musical, la Vargas Blues Band oferirà una actuació aquest dissabte 31 d’agost a l’Ermita del Palau de Sant Andreu de la Barca a partir de les 23 h en el marc de la Festa Major.

Javier Vargas és el líder i guitarrista del grup i ha comentat a Ràdio Sant Andreu com serà el concert de Festa Major on el blues es fucionarà amb el soul, rock i els ritmes més llatins.

 

El dissabte 31 d’agost es podrà gaudir per segon cop de la Nit musical a l’Ermita del Palau amb la Vargas Blues Band i Armando de Castro Band i el DJ SEIXIP. Javier Vargas és un guitarrista de blues que ha tocat amb artistes internacionals com Carlos Santana, Prince o Raimundo Amador i Armando de Castro és el guitarrista de la mítica banda de hard rock Barón Rojo.

L’actaució està organitzada per l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i el programa Hysteria de Ràdio Sant Andreu.